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Avec un peu de retard nous avons fêté Thanksgiving samedi dernier avec quelques amis américains. Belle table, bonne compagnie et un buffet débordant de tous les plats traditionnels : dinde énorme, farce, sauce aux canneberges, pain de maïs, potiron, pommes de terre, tarte aux courges, crumble aux pommes ou aux poires, tarte aux noix de pécan... trop à manger, comme il se doit ! Merci chère Madeleine de nous avoir réunis, merci à Michael et Jackie qui nous ont ouvert leur maison pour l'occasion.
9 comments:
Manger grassement une action de grâce... !
Ils sont fous ces anglais...
une vraie Thanskgiving, sauf qu'il manque le match de Foot Us a la television ;o)
Any American would feel right at home. I like how the light emphasized the food and then drops off on the children.
Thanks for your several comments today. Central Avignon would seem as strange to my mother-in-law. The Marysville photo is simply what she would see if she walked out her door on a sunny afternoon. The little street is a bit barren but the development is only a few months old and there is much landscaping still to be done.
looks like a feast
fit for royal visitors
and good wine, too, i suspect
× × ×
/t.
Ben dis moi, il faut jeuner au moins deux jours avant pour ingurgiter tout ça !
Oh yes Claude, beautiful wine too!
:)
Now that's a Thanksgiving spread, I say. :oD Good to read you and other Americans in Avignon had a good celebration even on a different continent!
Cornbread dressing? Oh we love it here. I made my first batch this year! Can you believe it? I'm proud that it was , as the family said, "GREAT!" and not dry! Heaven forbid. Glad you got to join this feast with friends Nathalie.
v
Toutes les traditions, lorsqu'il s'agit de faire la fête ensemble, sont bonnes à préserver, et là, franchement, la table est belle.
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